Dossier

Shtoni përshkrimin dhe përmbajtjen e kategorisë në fjalë.

“Marrëdhëniet ndërmjet shqiptarëve janë në atë mënyrë, saqë religjioni, kurrë nuk ka ushtruar ndonjë influencë, pasi…”/ Libri i suedezit që vizitoi Shqipërinë në ’35-ën

Nga Sven Aurén                        Përkthyer  nga Adil N.Biçaku Pjesa e trembëdhjetë                                                             ORIENTI EUROPES Land af Albania! Let me bend...

Read more

“Gjakmarrja duhet të jetë një rit shumë i lasht ilir, çështje nderi dhe sapo flitet për nder, shqiptari është i pa…”/ Libri i suedezit që vizitoi Shqipërinë në ’35-ën

Nga Sven Aurén                        Përkthyer  nga Adil N.Biçaku Pjesa e dymbëdhjetë                                                             ORIENTI EUROPES Land af Albania! Let me bend...

Read more

“Përveç kinemave, kafeve dhe dancit të egjiptianëve, Tirana nuk ka asgjë të ofroj, pasi ato të quajturat dëfrime europiane…”/ Libri i suedezit që vizitoi Shqipërinë në ’35-ën

Nga Sven Aurén                        Përkthyer  nga Adil N.Biçaku Pjesa e njëmbëdhjetë                                                             ORIENTI EUROPES Land af Albania! Let me bend...

Read more

”Shqiptari duron shtypjen, fukarallëkun dhe urinë, por ai kurrë s’mund të rri pa kafe e cigare në gojë ose në vesh, pasi…”/ Libri i suedezit që vizitoi Shqipërinë në ’35-ën

Nga Sven Aurén                        Përkthyer  nga Adil N.Biçaku Pjesa e dhjetë                                                             ORIENTI EUROPES Land af Albania! Let me bend...

Read more
Page 142 of 253 1 141 142 143 253