Rreth Nesh

Memorie.al është një portal dossier me karakter historik, që synon të sjellë nëpërmjet publikimit të dëshmive dhe fakteve arkivore, nxjerrjen në pah, të së kaluarës së Shqipërisë komunise.

error: Content is protected !!