Dossier

Shtoni përshkrimin dhe përmbajtjen e kategorisë në fjalë.

”Shqiptari duron shtypjen, fukarallëkun dhe urinë, por ai kurrë s’mund të rri pa kafe e cigare në gojë ose në vesh, pasi…”/ Libri i suedezit që vizitoi Shqipërinë në ’35-ën

Nga Sven Aurén                        Përkthyer  nga Adil N.Biçaku Pjesa e dhjetë                                                             ORIENTI EUROPES Land af Albania! Let me bend...

Read more

“Kur benzina u shtrenjtua, një shqiptari të squtë, i shkoi ndërmend të sjellë disa karroca kuajsh të përdorura italiane dhe…”/ Libri i suedezit që vizitoi Shqipërinë në ’35-ën

Nga Sven Aurén                        Përkthyer  nga Adil N.Biçaku Pjesa e tetë                                                             ORIENTI EUROPES Land af Albania! Let me bend...

Read more

”Prefekti i Tiranës, pasardhësi i themeluesit të qytetit, Sulejman Pashë Bargjinit, ka të vetmin merak, që nuk ka…”/ Libri i udhëtarit suedez, që vizitoi Shqipërinë në ’35-ën

Nga Sven Aurén                        Përkthyer  nga Adil N.Biçaku Pjesa e shtatë                                                             ORIENTI EUROPES Land af Albania! Let me bend...

Read more
Page 143 of 253 1 142 143 144 253